Video kanalFacebook

KONTAKT

Kontakt forma

AquaBazar Studio

  • Adresa: Obrenovački drum 85
  • 11000 Beograd
  • Mob. +381 63 845 08 55

MENADŽER PRODAJE | Slobodan Mitić - Bane

Umetnik. Stvaralac. Pokretač ideja, motor Aqabazara i strastveni konstruktor. Svoje umetničko obrazovanje sa likovne akademije usmerio na stvaranje čuda u oblasti enterijera i eksterijera, praveći magiju od stakla, vode i vodenog sveta.

S lakoćom pretvorio hobi u ozbiljan i odgovoran posao izgradnje i dizajna akvarijuma, a od akvaristike izazovnu igru koja i kupcu postaje zabavna.

IZRADA UNIKATNIH 3D AQUA POZADINA | Jelena Radoičić

Zadužena za fine radove. Za ono što vaš akvarijum čini jednistvenim i orginalnim. Kreatorka jedinstvenih 3D akva pozadina u koje ulaže svoj umetnički talenat stečen na Akademiji primenjenih umetnosti i svoja vrhunska tehnološka znanja.

Njena mašta nema granice, a poznavanje raznovrsnih biotopskih staništa i čudesnih podvodnih svetova, garantuje da ćete u svom prostoru imati tačno ono o čemu ste maštali.

CENTAR ZA PROIZVODNJU I STRUČNA PODRŠKA | Srđan Vujović

Stoji čvrsto na nogama. Brine da razbarušena Banetova i Jelenina kreativnost bude dobro pokrivena naučnim rešenjima u proizvodnji biološkog materijala i stabilnih mikrosistema. Konvencionalno obrazovan, stručnjak za zootehniku i specijalista laboratorijskih analiza.

Iskustvo i znanja sticao u zemlji i inostranstvu, dobio brojne međunarodne sertifikate u oblasti akvaristike, i sa stručnog stanovištva doprineo da Aquabazar bude prvo mesto od poverenja za akvariste i ljubitelje vodenog sveta.