Video kanalFacebook

FONTANE

Smanjuju stres, pojačavaju koncetraciju, opuštaju, popravljaju raspoloženje, a uz to daju i lični pečat vašem prostoru.

Fontana je pravi izbor kada od svog životnog prostora želite da napravite izuzetno privlačno mesto. Šum vode proizvodi predivne zvuke koji u zatvorenom prostoru opuštaju, a u vašoj bašti eliminišu neželjene zvuke koji dolaze od spolja.

Naše fontane izrađujemo u skladu sa vašim željama i prostorom. Mogu biti različitih veličina i oblika, a sve su napravljene od vrhunske keramike i posebno okamenjenog rečnog sedimenta. Standardna izrada podrazumeva reversne pumpe sa filterom, a ostali dodaci su po vašoj želji:

  • Podvodni reflektori
  • Ukrasna svetla
  • Ekološki generator magle
  • Dodatni vodoskok
  • Prirodno ili veštačko zelenilo

Stone fontane

Pogodne su za stambeni ili poslovni prostor. Izrađujemo ih od biranih materijala uz veliki izbor ukrasnog kamenja. Ne zauzimaju mnogo prostora, a za uzvrat vam pružaju izuzetan osećaj prefinjenosti i relaksacije.

Podne fontane

Fontane za stanove, poslovni prostor, bašte ili terase, podne fontane možete uklopiti uz svaki ambijent, i od njega napraviti nešto posebno. Uz podne fontane u vašem prostoru, imaćete utisak kao da ste ga oplemenili vrednim umetničkim komadom.

Akvarijum fontane

Ako ste ljubitelj meditacije pored akvarijuma i veliki ljubitelj prirode, akvarijum fontane su pravi izbor za vas. Ništa ne može toliko snažno da vas mislima prenese na obalu nekog jezera, a da pri tom ne morate da izađete iz stana. Vaše misli će pratiti sva vaša čula, a vaša relaksacija uz akvarijum fontanu će vrlo brzo prerasti u svakodnevni ritual koji ćete željno iščekivati tokom čitavog dana. Za stresno doba u kojem živimo, ne možete sebi i svojoj porodici priuštiti lepši poklon.


A ako mislite da je akvarijum fontana nešto što sigurno sebi ne možete da priuštite, nazovite nas na 063 111 36 36 i uverite u suprotno.